A A+ A++

Stanowisko badawcze do analizy procesu mrożenia produktów spożywczych oraz materiałów zmiennofazowych metodą próżniową

Autor: Sabina Pordzik
Utworzony: 2023-02-03
Autor: Sabina Pordzik
Zaktualizowany: 2023-02-03 08:40

Załączniki do pobrania:

formularz_oferty Pobierz
ogloszenie_v2 Pobierz

Liczba odwiedzin: 24

© Politechnika Śląska

Polityka prywatności

Całkowitą odpowiedzialność za poprawność, aktualność i zgodność z przepisami prawa materiałów publikowanych za pośrednictwem serwisu internetowego Politechniki Śląskiej ponoszą ich autorzy - jednostki organizacyjne, w których materiały informacyjne wytworzono. Prowadzenie: Centrum Informatyczne Politechniki Śląskiej (www@polsl.pl)

Zasady wykorzystywania „ciasteczek” (ang. cookies) w serwisach internetowych Politechniki Śląskiej

Deklaracja dostępności

„E-Politechnika Śląska - utworzenie platformy elektronicznych usług publicznych Politechniki Śląskiej”

Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie
Fundusze Europejskie